Amb motiu de la Setmana Internacional d'Arxius 2015, els Arxivers del Baix Empordà hem realitzat una nova activitat conjunta amb el Consell Comarcal del Baix Empordà -Projecte AODL-, per donar a conèixer les referències històriques i culturals dels productes i la gastronomia de la nostra comarca, als professionals del món culinari i als ciutadans.
L'acte es durà a terme el 5 de juny a les 19h, on es presentarà la selecció de materials que es poden trobar en els arxius de la comarcal sobre gastronomia. A més el contingut es publicarà a una pàgina del blog del grup, del qual celebrem el primer any de funcionament.
L'acte que tindrà lloc a la sala polivalent de l'Arxiu Comarcal del Baix Empordà, té un doble objectiu:
- Presentar els continguts, documents i bibliografia (receptes, menús, notícies, fotografies, articles i monografies) que sobre productes i gastromonia del Baix Empordà s'han trobat en els fons documentals, col·leccions i produccions impreses conservades en els arxius municipals i en l'arxiu comarcal.
- Presentar la situació actual i de futur dels professionals i empreses del sector.
Hi intervindran Pep Vila, filòleg i historiador de la cultura i Quim Casellas, xef del Restaurant Casamar de Llafranc.
L'acte es tancarà amb una petita degustació de productes de Marca de Garantia Productes de l'Empordà.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada